Cargols i la seva tradició

Gastro · 27 maig 2024

Els cargols són un menjar amb una rica tradició a Espanya, i a Can Carbonell ens sentim orgullosos de ser experts en la seva preparació.

Els cargols es poden preparar de diverses maneres, però les dues receptes més populars són a la sal i amb salsa. Els primers simplement es cuinen amb aigua, sal i algunes espècies, mentres que els segons es preparen en una salsa bona i saborosa que pot variar segons diferents factors com la regió.

 

A Can Carbonell, fa anys que perfeccionem la preparació dels cargols però el que mai canvia és que són sempre frescos i de la millor qualitat, els cuinem seguint les receptes tradicionals.

Tot i això, als nostres clients els oferim dues opcions irresistibles. En primer lloc els cargols a la sal; un plat senzill però deliciós, on l'aroma natural n'és el protagonista.

També per a aquells que els ve de gust tastar nous sabors tenim els cargols amb salsa Can Carbonell; la nostra recepta de salsa, elaborada amb ingredients frescos i d'alta qualitat que aporta un toc únic i saborós.

 

Vine a gaudir dels millors cargols a Can Carbonell

Si ets un amant dels cargols, o si simplement vols provar alguna cosa nova i deliciosa, et convidem a visitar Can Carbonell. Al nostre restaurant trobaràs una àmplia varietat de plats elaborats amb els millors ingredients, i per descomptat, els nostres famosos cargols a la sal o amb salsa Can Carbonell.

També et pot interessar